Såhär gör man:
600 gram mjölkchoklad
marshmallows
dumlegodisar
3 dl rostade och saltade cashewnötter
1 dl skalade pistaschnötter
Börja med att smälta chokladen i vattenbad (ha en bunke i kokande vatten), jag brukar smasha chokon genom att banka den i bordet innan jag öppnar paketet, det går smidigt och så smälter det snabbare.
Ha sedan i så mycket du vill av alla godisar och nötterna. Om marshmallowsen är mega stora kan man klippa itu dem .
Blanda ordentligt, det går lätt om man låter bunken ligga i vattenbadet under tiden man blandar ihop allt, så hinner inte chokon börja stelna. Bre sedan ut i en form med smörpapper i botten och ställ in i kylen för att svalna.
Såhär långt har jag kommit, sitter och väntar på att det skall stelna så mycket att jag kan skära kakan i små munsbitar. Men jag har redan tjuvsmakat, och det var gott gott i gott gott!
(Se resultatet här)
(Se resultatet här)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar